Garfield Saves The Holidays

Garfield Saves The Holidays 1.0.0

Garfield vecht tegen buitenaardse wezens

Bescherm je huis en je eten tegen buitenaardse wezens in Garfield Saves The Holidays, een grappige tower defense game voor Android.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Goede graphics
  • Goed gebruik van de karakters uit de strip
  • Vermakelijk

TEGEN

  • Wachten tot je energie opgeladen is
  • Bediening is niet volledig intuïtief
  • Simpel in vergelijking met andere spellen

Goed
7

Bescherm je huis en je eten tegen buitenaardse wezens in Garfield Saves The Holidays, een grappige tower defense game voor Android.

Kerstmis in gevaar

En met alle vreetfestijnen rond de feestdagen in het vooruitzicht, zijn de buitenaardse wezens naar de aarde gekomen om al ons eten te jatten! Aan Garfield en zijn vrienden de taak om de aliens tegen te houden. Verschillende groepen aliens komen richting het huis van Garfield om het lekkers mee te nemen. Gelukkig zijn er voldoende manieren om die irritante E.T.'s uit te schakelen. Zo spuug je watermeloenpitten, gooi je met taarten en roep je je vrienden om mee te helpen.

Garfield Saves The Holidays heeft veel opties, waaronder een upgrade systeem, meer dan voldoende items en leuke mini games. Als je echter geen gebruik maakt van de in-app aankopen, moet je erg lang wachten tot Garfields energie weer is opgeladen en je verder kunt spelen.

Hoe te spelen

Je bestuurt Garfield door simpelweg op een plek op het scherm te tikken. Vervolgens loopt hij naar die plek en valt hij automatisch de aliens aan die hij tegenkomt. Zit er meer afstand tussen hem en de buitenaardse wezens, dan zal hij met iets gooien. Red je het niet in je eentje? Roep dan Garfields vrienden erbij door op hun icoon onderin beeld te tikken. Ook heeft Garfield enkele speciale aanvallen (zoals het gooien van taarten), waarmee je je vijanden vertraagt.

Hoe ziet het eruit

De graphics van Garfield Saves The Holidays zijn uitstekend en doen de strip eer aan. Net als bij het populairste spel in dit genre, Plants vs Zombies, zijn de karakters kleurrijk en erg grappig. De geluidseffecten zijn ook van hoge kwaliteit en zitten vol humor.

Onze mening

Garfield Saves the Holidays is een vermakelijk, makkelijk te spelen spel, ware het niet dat je wel erg lang moet wachten voor Garfields energie weer is opgeladen.

Meeste downloads Arcade games voor android

Meer
Garfield Saves The Holidays

Download

Garfield Saves The Holidays 1.0.0

Beoordelingen about Garfield Saves The Holidays